4. máj 2021: Inšpiratívne stretnutie nielen o poľovníctve

Stretnúť inšpiratívne ženy. Vypočuť si zaujímavý príbeh. Podporiť nový podnikateľský zámer. To je sila najstaršej podnikateľskej organizácie žien na Slovensku - Top centra podnikateliek.

Májová „virtuálna kávička" členiek TCP, ktorá sa konala 4. mája 2021, nás skutočne naladila do dlho očakávanej jari. 

 

Veľký záujem a obdiv v nás vzbudila pozvaná hostka, doc. Ing. Soňa Chovanová Supeková, PhD. – prezidentka a zakladateľka Klubu slovenských poľovníčok (KSP), prezidentka Working Group Artemis pri Medzinárodnej rade pre poľovníctvo a ochranu zveri.

 

Mali sme možnosť presvedčiť sa, že i v tejto oblasti, typickej skôr pre mužov, sa už dnes uplatňujú aj ženy. Zaujal nás jej pútavý príbeh, v ktorom nám porozprávala o tradícii poľovníctva a lesníctva v rodine. Dnes už vieme, že poľovníctvo neznamená len lov, ale je to starostlivosť o lesy a zvieratá. Vybudovala platformu, ktorá spája poľovníčky na medzinárodnej úrovni, kde si vymieňajú skúsenosti, poľovnícke zážitky, budujú vzájomné priateľstvá. Je spoluautorkou knihy Svetová kuchárka – Recepty troch národností. V súčasnosti pripravuje ďalšiu knihu - už má recepty takmer zo 60 krajín. Má všestranné schopnosti, vyrába prírodnú kozmetiku, venuje sa kulinárstvu, športuje, hlavne lyžuje na snehu a vode. Popri všetkých aktivitách si zachováva svoju ženskosť. Ukázala nám nádherné šperkypoľovnícke oblečenie

 

Členka TCP Aďka Chadimová, predstavila novinky MARY KAY. Ukázala nám pár trikov, ako pôsobiť dobre na monitore pri online stretnutiach. Získali sme veľmi dôležité informácie o prípravkoch, ktoré potrebuje naša pleť s príchodom jari a počas leta.