Partnerstvo s Poradcom Podnikateľa

Top centrum podnikateliek nadväzuje spoluprácu so skúsenými partnermi, a preto vzdelávanie a dostupné informácie sú výsadou, ktorú získava každá členka TCP.

Občianske združenie Top Centrum Podnikateliek obnovilo partnerstvo s vydavateľským a vzdelávacím domom Poradca Podnikateľa (PP) pre jeho profesionálne služby v oblasti legislatívy a ekonomického poradenstva.

Každá členka združenia má možnosť vybrať si z rozsiahleho portfólia produktov PP – právo, dane a účtovníctvo, mzdy a personalistika, verejná správa, vzdelávanie, manažment a firemná  bezpečnosť, a to presne podľa svojich potrieb či záujmov. Zároveň si môže vybrať formu, ktorú preferuje (online produkty, tlačené publikácie, vzdelávanie, živé školenia a konferencie). Veľkou výhodou a bonusom pre členky TCP je špeciálna ponuka PP – dodanie služieb a produktov, ktoré sú ušité na mieru pre členky TCP a ich firmy.

Pozývame vás vypočuť si špeciálnu epizódu Podcastu PP, ktorá vznikla po nadviazaní partnerskej spolupráce. Tatiana Nátna, Prezidentka TCP, v podcaste približuje ako funguje najstaršie ženské biznis združenie podnikateliek na Slovensku, kto sa môže stať jeho členkou a aké výhody členstvo prináša. Venovala sa aj aktuálnemu vplyvu pandémie na podnikanie a ako sa s tým dokázali podnikateľky vysporiadať. 

Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu!

Partnerstvo s Poradcom Podnikateľa

informácie, poradenstvo, školenia

  • ekonomické a právne informácie

    www.epi.sk

  • dane a účtovníctvo

    www.danovecentrum.sk

  • mzdy a personalistika

    www.mzdovecentrum.sk

  • firemná bezpečnosť

    www.bezpecnostvpraxi.sk

  • manažérske centrum

    www.ezisk.sk

Podrobnosti

  • Zdieľaj:
  • Aktualita

    Top centrum podnikateliek

Pozývame Vás vypočuť si inšpiratívny podcast, ktorý vznikol na základe partnerstva s vydavateľským vzdelávacím domom PORADCA PODNIKATEĽA s TOP CENTROM PODNIKATELIEK.

Občianske združenie Top Centrum Podnikateliek obnovilo partnerstvo s vydavateľským a vzdelávacím domom Poradca Podnikateľa (PP) pre jeho profesionálne služby v oblasti legislatívy a ekonomického poradenstva. Každá členka združenia má možnosť vybrať si z rozsiahleho portfólia produktov PP, a to presne podľa svojich potrieb či záujmov. Veľkou výhodou a bonusom pre členky TCP je špeciálna ponuka PP - dodanie služieb a produktov, ktoré sú ušité na mieru pre členky TCP a ich firmy.