Séria virtuálnych stretnutí členiek združenia

Od októbra do decembra 2020 mali všetky členky Top centra podnikateliek možnosť pripojiť sa k virtuálnym stretnutiam. AKTUALIZÁCIA: S organizovaním pravidelných virtuálnych stretnutí pokračujeme aj v roku 2021.

Združenie pre svoje členky vytvára priestor na stretávanie, zdieľanie skúseností, pomoc a podporu. V týchto neľahkých časoch je toto poslanie viac ako dôležité, a preto na základe iniciatívy Prezidentky TCP majú členky združenia v období od októbra do decembra 2020 možnosť propojiť sa k virtuálnym stretnutiam, ktorých cieľom je vzájomne sa podporiť a aspoň do istej miery nahradiť osobný networking. 

 

Séria šiestich stretnutí je tematicky zameraná, pričom októbrové stretnutie sa sústredilo na aktuálnu situáciu spojenú s koronakrízou, jej dopadom na podnikanie členiek združenia a výmenou rád a skúseností, ako toto náročné obdobie zvládnuť. V novembri sú naplánované tri stretnutia, ktorých cieľom je priamo podporiť podnikanie členiek aj s ohľadom na blížiace sa sviatočné obdobie. Decembrové podujatia sa okrem iného venovali aj manažovaniu emócií, zvládaniu stresu a zdravej životospráve.


Poďakovanie patrí všekým členkám, ktoré sa aj touto virtuálnou formou aktívne zapojili do činnosti združenia, podelili sa o svoje know-how a prezentovali svoje produkty či služby!