ÚSPEŠNÁ MEDZINÁRODNÁ KONFERENCIA

Medzinárodná konferencia s názvom "Podnikanie spája ženy" bola špeciálnym podujatím, ktoré sa konalo
20. 6. 2022 v Radisson Blu Carlton hoteli v Bratislave.

Konala sa v období, kedy prešli dva náročné roky pandémie, v ktorom je posolstvo Top centra podnikateliek ešte silnejšie. A práve tu bol vytvorený priestor, aby sa ženy – podnikateľky a manažérky mohli stretnúť, aby získali informácie o podnikateľskom prostredí nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, odovzdávali si vlastné skúsenosti a podnikateľské príbehy, aby sa stali inšpiráciou pre ostatné podnikateľky, aby sa navzájom podporovali a motivovali.

Konferencia bola úspešná vďaka vzácnym hosťom, skvelým speakrom, výnimočným účastníčkam a členkám TCP.


Konala sa za podpory US Ambasády, mediálnych partnerov, hlavných partnerov a partnerov, ktorí podporujú podnikateľky a manažérky na Slovensku.
 



Výbornú atmosféru konferencie vytvorilo 93 účastníčok, odznelo 7 príspevkov hostí a 3 moderované diskusie k zaujímavým témam.

 

Nádherným ukončením celého dňa bol výnimočný koncert so sólistami Slávkou Zámečníkovou a Petrom Kellnerom za klavírneho sprievodu Stephena Hopkinsa v prekrásnej Redute.

 

Všetci sme spoločne vytvorili atmosféru, na ktorú budeme dlho spomínať! 

 

Hovorí o nej aj jedna z recenzií: "Všetko bolo úžasné. Úžasná práca vás všetkých, ktoré ste ju organizovali. Besedy a prezentácie boli veľmi zaujímavé, všetko mi dalo niečo do ďalšieho života a podnikania. Program tiež skvelý. Ešte raz veľké ďakujem. " Ivana Ráczová

 

ĎAKUJEME!

 

 

Ostatné fotografie z konferencie si môžete pozrieť v sekcii Podujatia TU.

Podrobnosti

  • Zdieľaj:
  • Aktualita

    Top centrum podnikateliek

V dňoch 20. - 21. 6. 2022 sa v krásnom hoteli Carlton organizovala úspešná medzinárodná konferencia “Podnikanie spája ženy”.

Konferencia sa konala pri príležitosti 20. výročia nášho OZ TOP CENTRUM PODNIKATELIEK.